Vervolg van de verbouwing

Nadat alle meubels uit het huis zijn gehaald, het gietijzeren bad op pootjes is nog steeds beschikbaar 😉, werd het tijd voor het echte werk. Best heftig hoor want hoe zeer we er ook naar uitkijken, er zitten toch ook 10 jaar aan prachtige herinneringen in dit huis, en nu gaan we dat allemaal veranderen. We hebben ons verstand dus maar gewoon op nul gezet en zijn begonnen. Het ging verbazingwekkend snel, maar ja ..... Fred weet ook niet van ophouden dus hij ging als een speer. De ene na de andere muur ging er uit en hoe fijn is het als alles precies volgens plan verloopt. Tot onze grote verbazing bleek ook nog eens dat de vloer niet zo slecht is als we dachten. Degenen die ons huis kennen, weten dat er een flinke "zonk" in de vloer zat. Eigenlijk twee, in de keuken en in de woonkamer. Nadat de muren weg waren kwam de vloer deels weer omhoog en de planken zijn dusdanig goed dat er geen compleet nieuwe vloer nodig is. Geweldig nieuws dus want dat scheelt enorm veel werk en tijd. Op de foto's is te zien hoeveel lichter het huis nu is. Het is een prachtige grote ruimte geworden en we zijn ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Helaas zal dat nog even moeten wachten want met de opbouw beginnen we pas in maart. Voor nu blijft het dus even bij deze blog en foto's. Natuurlijk zal ik jullie over het verdere verloop op de hoogte houden, maar nu gaan we eerst op een wel verdiende vakantie. Alors à la prochaine. 

Fred en Blanche Benink
Fred en Blanche Benink
Maison Cassagnal
Maison Cassagnal
Schommelen
Schommelen
Ontbijten in de zon.
Ontbijten in de zon.
Het kampeer terrein
Het kampeer terrein
Speel plezier
Speel plezier