Commentaren: 15
 • #15

  patricia (woensdag, 28 december 2016 16:43)

  Hallo,

  Wij hebben interesse om langs te komen van 08/07 tot 15/07.
  Wij zijn met zen vijven, de kinderen zijn 15, 12 en 8 jaar oud.

  Kan u ons een voorstel doen, aub?

  Vriendelijke groeten,
  Patricia

 • #14

  Marco, Dora, David en Charlotte (maandag, 29 augustus 2016 13:29)

  Uit ons papieren gastenboek over genomen 26-8-2016

  Lieve Blanche en Fred

  Heerlijk heerlijk heerlijk! We hebben deze week genoten van jullie huis, de mooie omgeving, het heerlijke eten, jullie fijne zwembad, van alles! Dank voor jullie gezelligheid, het eten samen, het rijden met de jeep en de goede verzorging, Marco

  Heel erg bedankt voor een fantastische week! Een mooie herinnering. We voelden ons heel erg welkom, Bedankt, liefs Door

  Bedankt voor alles, vooral de markten s'avonds waren erg leuk. Fred je hebt een geweldige Jeep. Erg van genoten. Bedankt voor een onvergetelijke week, David

 • #13

  familie van Kasteren (maandag, 29 augustus 2016 13:24)

  Uit ons papieren gastenboek overgenomen 22-8-2016

  Lieve Blanche en Fred,

  Wat hebben wij ons thuis gevoeld in ons eigen stekje in de caravan op het veld. Maison Cassagnal is een heerlijke plek. De eerste week was erg gezellig met de hele bups bij elkaar. Fijn te zien dat alle kids het goed met elkaar konden vinden. We hebben het erg gezellig en fijn gevonden de gezamelijke bbq, etentjes, kampvuur, lol in het zwembad en de fijne gesprekken. Niet te vergeten de jeep uitjes. De tweede week was het heerlijk rustig en hebben we genoten van de tijd die we ook samen met jullie konden doorbrengen. Vandaag gaan we naar huis met een tussenstop in Orleans. Een dubbel gevoel, we gaan jullie heel erg missen, maar denken met een warm gevoel terug aan onze fijne tijd hier in Belveze.

  Veel liefs, Katja, Marcel, Rick en Kevin.

 • #12

  René, Annemieke, Jules en Pieter (maandag, 29 augustus 2016 13:18)

  Cher Fred en Blanche,

  Een héérlijke week gehad in jullie héérlijke huis!!!
  Bedankt voor jullie gastvrijheid, gezelligheid, kampvuur, rondje met de jeep, leuke tips voor uitjes (en glutenvrij brood!) in de omgeving etc etc ......
  De week vlóóg voorbij.....! Wie weet tot een volgende keer! "On se reverra un jour ....." op dit fijne plekje in Frankrijk of wie weet bij ons in het noorden van Nederland, waar jullie altijd van harte welkom zijn!!

  liefs, René, Annemieke, Jules en Pieter

  (Pieter) Het as de leukste vakantie die ik ooit heb gehad in de huis! Top!
  (Jules) Ik vond het hier echt superleuk om hier vakantie te houden en het was leuk om met Rik en Kevin te spelen. Het kampvuur was ook super. Merci!

 • #11

  Familie Linthoudt (maandag, 29 augustus 2016 13:11)

  Uit ons papieren gastenboek overgenomen 30-7-2015

  Lieve lieve lieve Blanche en Fred,

  Het waren weer twee fantastische weken in jullie "regelvrije" huis ;)
  Bedankt voor de lieve woorden, het lekkere eten en natuurlijk de gezelligheid!
  Maar niet getreurd ........ Tot volgend jaar!!!

  Dikke knuffel, Ron, Ellis, Lieve en Lotte

 • #10

  Familie Nijkamp (maandag, 29 augustus 2016 13:07)

  Uit ons papieren gastenboek overgenomen. 8-8 t/m 22-8-2015

  Au revoir Blanche en Fred,

  Jullie wonen hier op een prachtige plek. Het huis was heerlijk, koel en comfortabel. Wij hebben genoten!

  Herbert, Natasja, Elin, Fiene en Jules Nijkamp uit Nijmegen.

 • #9

  Familie Linthoudt (maandag, 29 augustus 2016 13:04)

  Uit ons papieren gastenboek overgenomen. 25-7 t/m 8-8-15

  Lieve Blanche en Fred,

  Ook wij hebben twee super weken achter de rug. Het is te snel gegaan. We hebben genoten van jullie huis, zwembad en gastvrijheid ( en al het andere leuke hier). Als jullie ooit nog in Amsterdam komen dan zijn jullie van harte welkom. Blanche en Fred Bedankt!!

  groetjes en liefs, Ron, Ellis, Ruben, Barry, Lieve en Lotte

 • #8

  Familie de Boer (vrijdag, 11 september 2015 17:08)

  Beste Fred en Blanche, graag willen wij jullie nogmaals bedanken voor de geweldige vakantie die wij in jullie heerlijke huis hebben mogen doorbrengen. De kinderen hebben van het zwembad, de schommel en het kampvuur genoten. We waarderen het ook heel erg dat jullie ons mee op sleeptouw naar de Marche Gourmand in Dausse hebben genomen. Wat een belevenis was dat. Wij raden een ieder aan om in juli of augustus naar zo'n avond te gaan. Heerlijk eten, lekker wijn, gezellige mensen, muziek, dansen en dat allemaal onder de sterrenhemel. Hier zullen wij nog lang op terug kijken. Hopen op een weerzien in de toekomst.

 • #7

  Loes (donderdag, 18 juni 2015 10:34)

  Heerlijke stek. Fijne gastvrouw en heer. Hier kom je bij van een drukke tijd, vervelende tijd, of gewoon lekker afstand nemen van de hele wereld. Alleen vogels. Nachtegaal, mooie velden begroeid om je heen... Het kabbelen van het beekje ( als er water stroomt). Het ruisen van de bomen..... Vrij uitzicht.... Dus echt VAKANTIE!!!!

 • #6

  Silvia (woensdag, 27 augustus 2014 12:31)

  In juli/augustus weer 2 weekjes lekker op vakantie geweest bij Maison Cassagnal. Wederom een lekkere vakantie in een mooie omgeving met lieve gastvrouw en gastheer!

 • #5

  Silvia (maandag, 16 juni 2014 11:21)

  3 jaar geleden zijn we al eens een weekje geweest op de camping bij het huis. Een super vakantie gehad bij een mooi huis met zwembad en gezelligheid, maar ook een mooie omgeving!
  Dit jaar hebben we het huis gehuurd voor 2 weken en kijken er enorm naar uit!

 • #4

  Kim en ed (zaterdag, 31 mei 2014 21:54)

  Wij hebben een top vakantie gehad, de ruimte, de stilte, zonnebloemen velden, omgeving, lieve gastvrouw en heer. Lekker zwemmen, BBQ en, omgeving en het kampvuur s'avonds. Echt zo genoten, wij komen terug!

 • #3

  Erica, Lies, Anja, Annemieke en Cindy (zondag, 25 mei 2014 13:04)

  3 jaar geleden hebben wij met een stel vriendinnen in het huis gelogeerd. Het werd toen nog niet officieel verhuurd maar wat hebben we een leuke tijd gehad. Geweldig dat anderen nu ook de mogelijkheid krijgen om daar tot rust te komen. Het eten onder de bomen, de avonden bij het kampvuur maar ook de ritjes met de jeep zullen ons altijd bij blijven. Het is er nog niet van gekomen om terug te gaan maar dat zit zeker in de planning.

 • #2

  Yvonne en Erik (woensdag, 01 januari 2014 13:59)

  Mooi groot huis in een mooie omgeving. Gezellige verhuurders. Hebben heerlijk gezwommen en veel leuke dingen gedaan. Komende zomer geen Frankrijk vakantie voor ons maar willen in 2015 graag terug komen.

 • #1

  Eveline Engels (maandag, 23 september 2013 21:31)

  Rust, ruimte, mooie omgeving.... het geruis van de bomen... de combinatie hiervan zorgt voor een stilte die onvergetelijk is. Prachtig! Huren en zelf ervaren is de beste keuze die u kunt maken.

Fred en Blanche Benink
Fred en Blanche Benink
Maison Cassagnal
Maison Cassagnal
Schommelen
Schommelen
Ontbijten in de zon.
Ontbijten in de zon.
Het kampeer terrein
Het kampeer terrein
Speel plezier
Speel plezier